Oh'ver Oh'Jackie

Hi!

Ik ben MiMi van Oh'Jackie en ik ben dol op smaakvolle en elegante jurkjesJurkjes waarin je er stijlvol uitziet en je op en top vrouw voelt. Mode voor moedige en zelfbewuste dames die zich durven onderscheiden. Zeg nou zelf, het is toch heerlijk als je er geweldig uitziet!

In mijn online boutique vind je een selectie van trendy en modieuze jurkjes. Creaties van K Design, Diva Catwalk, Zoso, CC Culture en andere prachtige merken. Stuk voor stuk jurkjes waarin je stijlvol voor de dag kunt komen!

Wil je chic en modieus verschijnen op je werk of helemaal in stijl naar die zakelijke meeting? Bij Oh’Jackie vind je altijd een geschikt jurkje. En als je mijn jurkjes combineert met een leuk sjaaltje of een bijpassend vestje ga je moeiteloos door naar dat informele diner of die borrel met vriendinnen. Wat je ook zoekt, ik help jou graag bij het vinden van dat ene perfecte jurkje.

Helaas hebben we op dit moment nog geen fysieke winkel waar je langs kan komen. Onze jurkjes en alle andere artikelen die we verkopen zijn voor nu dus alleen nog via onze online shop te kopen. Voordeel is natuurlijk wel dat we dus 24/7 open zijn en je kan shoppen vanuit je luie stoel. 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere met Oh'Jackie? Klik dan op deze  link!


 

 

Facebook  Instagram  Pinterest  Twitter  Google+
Algemene voorwaarden | Sitemap | © 2018 Oh'Jackie